Person përgjegjës për pranimin e kërkesave nga tregues

image_pdfimage_print

Информација:   Person i autorizuar për p;r pranimin e k;rkesave nga tregues

Cvetanka Mitrevska

Udhëheqese e Sektori për çështje juridike dhe furnizime publike

Telfon pë kontakt: (02) 3103 415

Posta elektronike për praniminin e kërkesave: ukazuvaci@avmu.mk

Adresa postare për pranimin e kërkesave: Pallati Panko Brashnarov palace, rr.“Makedonija” nr.38, 1000 ShkupAccessibility

Accessibility