Rendi i ditës për seancën e 16-të nga 02.04.2020

image_pdfimage_print

Agjencia shpall rendin e ditës për seancën e 16-të të Këshillit ,caktuar më  02.04.2020, e cila do të mbahet përmes një video konference me fillim në ora 14:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit e seancës së 15-të të Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dheaudiovizuele ,mbajtur më 25.03.2020.
  2. Propozim-vendim për rebalans të planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për 2020.
  3. Propozim-vendim për shpërndarjen e ndihmave sociale-donacion për tejkalimin e pasojave nga zjarri i TV KANAL VIS Strumic
  4. Propozim për realizimin e planit vjetor për prokurim publik për 2020 të Agjencisë.
  5. Propozim për vazhdimin e afatit të dëgjimit publik pas draft-akteve në lidhje me nenin 143 të LSHMAAV.
  6. Propozim për përfundimin e procedurave pas (2) konkurseve të shpallura për licencë radiotransmetimi.
  7. Kundërshtime nga të punësuarit në Agjenci.
  8. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility