Sancë publike nr.6 – 07.10.2020

image_pdfimage_print

Agjencioni për shërbime mediatike audio dhe audiovizule seancën e 6-të e caktoi më  07.10.2020 (e mërkur,) me fillimnë ora 15:15,që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Shpjegim nga TRD Vizhn BM_TV KANAL VIZIJA SHPK Shkup për veprimin e mediave në lidhje me procedurën e filluar për konfiskim të lejes.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility