Seanaca publike nr.1 – 10.03.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e parë publike e mbajti me datë 10.03.2022 (e enjte), me fillim prej ora 14:00.

RENDI I DITËS

  1. Shpjegim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive SITI TELEVIZION SHPKPV SHKUP, në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility