Seanca nr.10 – 27.02.2020

image_pdfimage_print

Agjencioni për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 10-të e caktoi më  27.02.2020 (e enjte), me fillim në ora15:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit I Këshillit Itë Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ,mbajtur më 21.02.2020.
  2. Propozim-vendim për miratimin e dhogarisë vjetoretë Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pë rvitin 2019.
  3. Propozim për ndalimin e procedurës për konfiskimin e licencës për transmetim televiziv ose radio transmetim të radiodifuzerëve.
  4. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility