Seanca nr.12– 03.03.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 12-të e caktoi më  03.03.2020 (e martë), me fillim në ora15:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 11-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 28.02.2020.
  2. Draft-udhëzim për limitet e reklamimit të paguar politik për zgjedhjet e2020
  3. Në lidhje me Lajmërimin e AEKnr.08-29 nga 28.02.2020.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility