Seanca nr.13– 05.03.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 13-të e caktoi më  05.03.2020 (e enjte), me fillim në ora14:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 12-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele , mbajtur më 03.03.2020 .
  2. Propozim-procesverbali nga seanca e 3-të publike e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 28.02.2020
  3. Propozim-vendim për marrjen e licencës për transmetim.
  4. Propozim-vendim për fshirjen nga regjistri i transmetuesit të TRD RADIO BRAVO SHPKPV Kumanovë.
  5. Propozim-vendim për fshirjen nga regjistri i transmetuesit i TRD RTV DRINI SHPKPV Strug.
  6. Propozim për dhënien e miratimit për zhvillimin e një procedure për prokurim publik për lëndën vijuese të prokurimti publik-malli:Energji elektrike.
  7. Të ndyshme


Accessibility

Accessibility