Seanca nr.14 – 12.03.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 14-të e caktoi më 12.03.2020 (e enjte), me fillim në ora15:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 4-të publike e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbajtur më 03.2020.
  2. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 13-të e Këshillit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele , mbajtur më 05.03.2020.
  3. propozim –vendim për ndalimin e procedurës së filluar për marrjen e licencës për transmetim televiziv e Kompanisë tregtare RADIO XIT FM SHPKPV Shkup.
  4. Propzim-vendim për konkurs publik të pasuksesshëm për dhënien e licencës për radiotransmetim të një shërbimi programor në nivel lokal në komunën e Dibrës.
  5. Propozim-vendim për fshirjen nga regjistri i transmetuesit të TRD Zoran Zdravkoviq MX-RADIO Ohër SHPKPV.
  6. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility