Seanca nr. 19 – 29.06.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 19-të e ka caktuar për me datë 29.06.2021 (e martë), me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëpërmjet konferencës me vido lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Propozim procesverbal nga seanca e 18-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 17.06.2021.
  2. Propozuim-konkluzion për mënyrën e mbjatjes së seancave të Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility