Seanca nr. 20 – 02.07.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 20-të do e ka caktuar për me datë 02.07.2021 (e premte), me fillim prej  në ora 13:00, e cila do të mbahet nëpërmjet konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

 

  1. Miratimi i procesverbalit nga seanca e 19-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 29.06.2021.
  2. Propozim për dhënien e miratimit për nisjen e Vendimit pët transformimin e  një vëndi të punës në Shërbimin profesional të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, me Propozim-Vendim dhe Propozim-marëveshje.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility