Seanca nr.22 – 04.08.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe audiovizuele seancën nr. 22 do e ka caktuar për me datë 04.08.2021, me fillim prej ora 11:00, e cila do të mbahet nëpërmjet me video lidhjes direkte.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 21-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,e mbajtur 22.07.2021.
  2. Harmonizimi i Propozim-planit për qëllimin dhe shpërndarjen e kapaciteteve dixhitale multipleks tokësor të një operatori publik të rrjetit të komunikimit elektronik që ka detyrim të transmetojë   programin shërbimet e transmetuesve, me mendimin e Sekretariatit për Legjislacion.
  3. Të ndryshme.

 Accessibility

Accessibility