Seanca nr.23 – 19.06.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 23-të e planifikoi më  19.06.2020 e premte), me fillim në ora14:30 , që do të mbahet përmes një video konference.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 22-тë e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,mbajtur më 15.06.2020.
  2. Propozim për ndryshimin e udhëzimeve për limitet e transmetimit të programeve të paguara politike për Zgjedhjet e 2020.
  3. Propozim për shqiptimin e masës vërejtje publike ndaj operatorit PET NET nga GJevgjelia.
  4. Propozim për shqiptimin e masës vërejtje publike për operatorin DRIM SAT IPTV nga s.Çergane, Gostivar.
  5. Propozim për shqiptimin e masës vërejtje publike ndaj botuesit të medias së shkruar KAPITAL MEDIJA GRUP nga Shkupi.
  6. Propozim për dhënien e miratimit për kryerjen e një procedure prokurimi-Furnizime për zyrë.
  7. Propozim për dhënien e miratimit për zhvillimin e një procedure prokurim publik-Pije dhe nevoja për kuzhinë.
  8. Propozim për miratimin e anëtarësimit në Këshillin Suedez të mediave dhe për miratimin e llogaris përfundimtare finansiare të EPRA për vitin 2019.
  9. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility