Seanca nr. 27-21.09.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 27-të e ka caktuar për me datë 21.09.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

 

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga vazhdimi i seancës së 25-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audivizuele,e mbajtur më 13.09.2021.
  2. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 26-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,e mbajtur 13.09.2021 .
  3. Propozim për ndalimin e procedurës pëe sjelljen Udhëzimi për reklamimin politik me pagesë për Zgjedhjet lokale 2021 nr. 01-3270/1 nga 01.09.2021  (Drfat) dhe për miratimin e Rregullores së re për reklamim politik me pagesë për Zgjedhjet lokale 2021 (Propozim).
  4. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility