1

Seanca nr. 28-24.09.2021

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 28-të e ka caktuar për me datë 24.09.2021, me fillim prej ora 15:00, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i proces verbalit nga seanca e 27-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur me datë 21.09.2021.
  2. Propozim për ndryshimin e Udhëzimit për reklamim të paguar politik për Zgjedhjet lokale 202
  3. Të ndrshme