Seanca nr.3 – 15.01.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 3-të e caktoi më 15.01.2020  (e mërkurë), me fillim në orën15:00.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 1-rë publike e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më 13.01.2020.
  2. Miratimin e Propozim-procesverbalit nga seanca e 2-të e Këshillit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,e mbajtur më 13.01.2020.
  3. Propozim për fillimin e procedurës për heqjen e licencës për radiotransmetim.
  4. Të ndryshne


Accessibility

Accessibility