Seanca nr.32 – 17.0.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 32-të e mbajti me datë 17.08.2022 (e mërkur) me fillim prej ora 16:10 nëpërmjet video konferencës

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim- procesverbalit nga seanca e 31-të e Këshillit të Agjencisë të Shërbimeve Mediatike Audio dhe Audiovizuele, mbajtur më 12.8.2022.
  2. Propozim-Vendim për marrjen e lejes për emetim televiziv të Shoqërisë tregtare radiodifuzive IRIS SHPK Shtip.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility