Seanca nr. 33-17.11.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për  shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 33-të e ka caktuar për me datë 17.11.2021, me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes me video konferencë.

RENDI I DITËS

 1. Miratim i propozim-procesverbalit nga seanca e 32-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajtur më 09.11.2021.
 2. Informacion në lidhje me donacionin për radiodifuzerët nëpërmjet uljes së kompensimit të lejes për transmetim të radios ose telvizionit për vitin 2022.
 1. Draft-plan vjetor për realizimin e mbikëqyrjes programore për vitin 2022.
 1. Draft-plan vjetor për realizimin e mbikëqyrjes administrative për vitin 2022.
 2. Draft-programë për punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2022 (me Draft-programë me planifikimin e aktiviteteve dhe Draft-plani financiar i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele përvitin 2022).
 3. Propozim për miratimin e Raportit për emetim të reklamimit të paguar politik gjatë periudhës së rethit të dytë të fushatës zgjedhore të Zgjedhjeve lokale 2021.
 4. Propozim për sjelljen e vendimiti për Ribalanc të planit financiar të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021, me propozim-vendim.
 5. Propozim për ngritjen e procedurës për marrjen е lejes të TV Nova nga Gjevgjelia.
 6. Propozim ngritjen e procedurës për marrjen e lejes të RA Aktuel nga Manastiri.
 7. Propozim për dhënien e miratimit për nisjen e procedurës për furnizim publik për lëndën në vijim të furnizimit publik – mall: IKT pajisje.
 8. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility