Seanca nr. 36 – 13.12.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 36-të e ka caktuar për medatë  13.12.2021 (e hënë), me fillim prej ora 12:10, e cila do të mbahet përmes konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i propozim procesverbalit nga seanca 35-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe aduiovizuele, e mbajtur me datë 29.11.2021.
  2. Propozim për shqiptimin e masës  paraljmërim publik kundër SHTR Radio Lav nga Ohri  për shkeljen e nenit 15 paragrafi 3 nga Ligji për media.
  3. Propozim-vendim për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve Shoqërinë tregtare radiodifuzive RADIO AKTUEL Manastir SHPKNJP.
  4. Propozim-vendim për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve Shëqërinë tregtare radiodifuzive TV NOVA SHPK Gjevgjeli.
  5. Propozim për risugurimin e mjeteve të nevojshme për realizimin e marëveshjes për furnizim publik – shërbim: Internet konektim me hostim të ueb faqeve egzistuese.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility