Seanca nr. 44 – 10.12.2020

image_pdfimage_print

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 44 e caktoi për me datë 10.12.2020 (e ejte)me fillim prej ora 17:10 e cila u mbajt nëpërmjet video konferencës

 

RENDI I DITËS

 

  1. Miratim i Proces-verbalit nga seanca e 43-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 04.12.2020.
  2. Propozim-vendim për marjen e lejes për emetim televiziv të një radiodifuzeri.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility