Seanca nr.5 – 27.01.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 5-të e caktoi më 27.01.2020  (e hënë), me fillim në orën 15:30.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 4-të seancë e Këshillit të agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,mbajtur më 24.01.2020.
  2. Propozim-vendim për ndërprerjen e procedurës për marrjen e licencës për radiotransmetim.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility