Seanca nr.7 – 24.02.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 7-të e mbajti me datë 24.02.2022  (e ejte), me fillim prej ora 14:00, nëpërmjet konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit nga seanca e 6-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike, mbajtur më 21.02.2022.
  2. Propozim-vendim për shlyerjen e kërkesave të vjetëruara dhe obligimeve nga evidenca kontabël e Agjencisë.
  3. Propozim-vendim për miratimin e llogarisë vjetore të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2021.
  4. Informacion për pagesën e anëtarësimit vjetor për EPRA për vitin 2022.
  5. Propozim për dhënien e miratimit për sjelljen e vendimit për furnizimin e shërbimit – Mirëmbajtjen e aparatëve për kafe.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility