Seanca nr.9 – 21.02.2020

image_pdfimage_print

Agjencioni për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 9-të e caktoi më 21.02.2020 (e premte), me fillim në ora 13:15.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga seanca e 8-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele,e mbajtur më 14.02.2020.
  2. Propozime për ndalimin e procedurës për marrjen e licencës për radiotransmetim.
  3. Propozim për fillimin e procedurave për konfiskim të licencës për transmetim televizuv ose radiotransmetim.
  4. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility