Seanca publike nr. 2 – 12.04.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 2-të publike e caktoi për me datë 12.04.2021 (e hën), me fillim prej ora 14:25 e cila u mbajtë nëpërmjet video konferencës.

 

RENDI I DITËS

  1. Sqarim nga SHTR ALBANA PLUS SHPKNJP – Kumanovë në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility