Seanca publike nr. 3 – 18.05.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 3-të publike e ka caktuar për me datë 18.05.2021 (e martë), me fillim prej ora 14:00, e cila do të mbahet nëërmjet konferences me video lidhje.

RENDI I DITËS

  1. Sqarim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive RADIO 102KA-FM SHPKNJP Strugë, në lidhje me procedurën për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility