Seanca publike nr.5 – 13.12.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 5 e ka caktuar për medatë  13.12.2021 (e hënë), me fillim prej ora 12:00, e cila do të mbahet nëpërmjet konferences me lidhjes me video .

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive TV NOVA SHPK Gjevgjeli, në lidhje me procedurën për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Arsyetim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive RADIO AKTUEL SHPKNJP Manastir në lidhje me procedurën për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve.
  3. Të dryshme.


Accessibility

Accessibility