Seanca publike nr.7 – 17.08.2022

image_pdfimage_print

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 7-të publike e mbajti me datë 17.08.2022 me fillim prej ora 16:00, nëpërmjet video konferences

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive televizioni IRIS SHPK Shtip, për veprimin e mediumit lidhur me procedurën e inicuar për marrjen e lejes.
  2. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility