Seancë publike nr.3 – 28.02.2020

image_pdfimage_print

Agjencioni për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 3-të publike e caktoi më 28.02.2020 (e premte), me fillim në ora14:45.

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Kompania Komerciale e transmetimit televiziv Televizioni Koçani-LD SHPKPV Koçani për procedurën e medias në lidhje me inicimin e procedurës për heqjen e licencës.
  2. Arsyetim nga Kompania Komerciale e transmetimit RADIO KANAL 77 SHPKPV Shtip për procedurën e medias në lidhje me inicimin e procedurës për heqjqn e licencës.
  3. Arsyetim nga Kompania Komerciale e transmetimit BI-KI-AL SHPKPV Manastir për procedurn e medias në lidhje me inicimin e procedurës për heqjen e licencës.
  4. Arsyetim nga Kompania Komerciale e transmetimit RADIO BRAVO SHPKPV Kumanov për procedurën e medias në lidhje me inicimin e procedurës për heqjen e licencës.
  5. Arsyetim nga Kompania Komerciale e transmetimit RTV DRINI SHPKPV Strug për procedurën e medias në lidhje me inicimin e procedurës për heqjen e licencës.
  6. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility