Seancë publike nr.4 – 05.03.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 4-ët e caktoi më 05.03.2020  (e enjte), me fillim në ora13:50.

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Kompania tregtare e transmetimit RADIO BRAVO SHPKPV Kumanovë në lidhje me procedurën e fshirjes nga regjistri i transmetuesve.
  2. Arsyetim nga Kompania tregtare TRD RTV DRINI SHPKPV Strug në lidhje me procedurën e fshirjes nga regjistri i transmetuesit.
  3. Aesyetim nga Kompania tregtare TV AMAZON SHPKPV Shkup në lidhje me procedurën e fshirjes nga regjistri i transmetuesit.
  4. Arsyetimnga Kompania tregtare TV SHUTELL SHPKPV Shkup në lidhje me procedurën e fshirjes nga regjistri i transmetuesit.
  5. Arsyetim nga Kompania tregtare KAPITALL FM SHPKPV Shkup në lidhje me procedurën e fshirjes nga regjistri i transmetuesit.
  6. Arsyetim nga Kompania tregtare Zoran Zdravkoviq MX-RADIO Ohrid SHPKPV në lidhje me procedurën e fshirjes së licencës.
  7. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility