Seancë publike nr.5 – 12.03.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 5-të publike e caktoi më  12.03.2020  (e enjte), me fillim në ora14:50.

RENDI I DITËS

  1. Arsyetim nga Kompania tregtare Zoran Zdravkoviq MX-RADIO Ohrit SHPKPV në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i transmetuesit.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility