Seancë publike nr.7 – 14.10.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele  seancën e 7-të e caktoi më  14.10.2020 (e mërkur),me fillim në ora 15:20,që do të mbahet përmes një video konference.

                                                                  RENDI I DITËS

  1. Shpjegim nga Kompania komerciale e transmetimit Jovan Trpeski TV MORIS SHPKPV Ohrid për veprimet e mediave në lidhje me procedurën e filluar për heqjen e licencës.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility