Seancë publike nr.8 – 21.10.2020

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 8-të e caktoi më  21.10.2020  (e mërkur),me fillim në ora14:00, që do të mbahet përmes një video conference.

RENDI I DITËS

  1. Shpjegim nga TRD Bazhi BM_TV KANAL SHPK Shkup në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i transmetuesit.
  2. Shpjegim nga TRD Jovan Trpeski TV MORIS SHPKPV Ohër në lidhje me procedurën për fshirjen nga regjistri i transmetuesit.
  3. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility