Senaca publike nr. 10 – 17.12.2020

image_pdfimage_print

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 10 e caktoi për me datë 17.12.2020 (e ejte)me fillim prej ora 16:30 e cila u mbajt nëpërmjet video konferencës

RENDI I DITËS

 

  1. Sqarim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive TV-ANISA SHPKNJP fsh.Pllasnicë-Pllasnic në lidhje me procedurën për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility