Потпишан Меморандум за соработка со Високиот совет за радио и телевизија на Република Турција…

 

Скопје, 15.05.2014г. Во просториите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, во рамки на денешниот состанок со Високиот Совет за радио и телевизија на Република Турција, потпишан е Протокол за соработка. Со овој Протокол ќе се унапреди и ќе се подигне на едно повисоко ниво децениската соработка меѓу овие две регулаторни тела.[…]Accessibility

Accessibility