image_pdfimage_print

Promovohet projekti „UE për lirinë e shprehjes: Harmonizimi i legjislacionit kombëtar të medias me legjislacionin e UE-së dhe standartet për mediat“

Shkup, 25 janar 2023 – Në organizim të Delegacionit të Unionit Evropian dhe Ministrisë së Shoqërisë Informative dhe Administratë sot u mbajt promovimi i projektit „UE për lirinë e shprehjes: Harmonizimi i legjislacionit kombëtar për mediat me të drejtën e UE-së dhe standardet evropiane të mediave“, qëllimi i të cilit është përafrimi (harmonizimi) i legjislacionit kombëtar të medias me Direktivën e rishikuar të Shërbimeve Mediatike Audiovizuele dhe standartet evropiane të medias.[…]

U mbajt takimi me autoritetet e mediave rajonale

 Shkup, 10 nëntor 2022 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele me rastin e 25 vjetorit të formimit të saj, sot dhe nesër është nikoqire e takimit rajonal të autoriteteve të mediave. Në takim marrin pjesë përfaqësues të autoriteteve të mediave nga Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Mali i Zi, Kosova, Shqipëria dhe Bullgaria[…]

U MBAJT TAKIMI I FUNDIT PUBLIK I ASHMA PËR VITIN 2021

 Shkup, 24 dhjetor 2021 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele ka mbajtur sot takimin e fundit publik për këtë vit, i cili për shkak të situatës me koronavirusin u realizua përmes lidhjes me video-konferencë. Në takim, drejtori i Agjencisë, dr. Zoran Trajçevski, bëri një përmbledhje të aktiviteteve të realizuara në përputhje me Programin vjetor të punës në tre muajt e fundit[…]

U NËNSHKRUA MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NDRMJET ASHMA-së DHE AGJENCISË SË USHQIMIT DHE VETERINARISË

Shkup, 14 prill 2021 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë sot nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi në lidhje me reklamimin, teleshoping, vendosjen e produkteve dhe sponsorizimin e ushqimit dhe shtojcave ushqimore në programet radio dhe televizive, veçanërisht në aspektin e pikëpamjes shëndetësore dhe ushqyese, pretendimet për zvogëlimin e rrezikut të sëmundjes dhe mashtrimet në lidhje me ushqimin[…]

Gjinia në fushatën zgjedhore 2020, në fokus të takimit të parë publik të ASHMA-së

Shkup, 25 mars 2021 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot e mbajti takimin e parë publik, i cili përshkak të gjendjes me korona virusin, u realizua nëpërmjet konferences me video lidhje. Gjatë takimit, drejtori i Agjencisë Dr. Zoran Trajçevski, bëri një përmledhje të aktiviteteve në përputhje me programin vjetor për punë të tremujorit të kaluar[…]

U MBAJT TAKIMI I FUNDIT PUBLIK I ASHMA-së PËR VITIN 2020

Shkup, 25 dhjetor 2020 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele sot mbajti takimin e fundit publik, i cili për shkak të situatës aktuale me virusin korona, u realizua përmes një lidhje me video konferencë. Në takim, drejtori i Agjencisë, Dr. Zoran Trajçevski, bëri një përmbledhje të aktiviteteve të zbatuara në përputhje me Programin Vjetor të Punës në tre muajt e fundit[…]Accessibility

Accessibility