Претставка/Реакција

image_pdfimage_print

За да ја видите брошурата “Поднесување претставка што треба да знам” кликнете тука.

Образецот за поднесување претставка/реакција можете да го преземете на следниот линк и истиот да го испратите на pretstavki@avmu.mk

Поднесени претставки до Aгенцијата и нивен одговор:

  1. Поднесена претставка во однос на решение за утврдување на радиодифузна такса – 23.08.2017

———————————————————————————————————————————————-

       2. Поднесена претставка за реемитување на програмски сервис на кабелски оператор – 15.08.2017 Accessibility

Accessibility