Програми, планови и извештаи за работа за 2018 година

image_pdfimage_print

Програма за работа и финансиски план на Агенцијата

pdfГодишен извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2018 година

pdfРевизорски извештај 2018 на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

pdfПрограма за работа и финансиски план на Агенцијата за 2018 година

pdf Финансиски план на Агенцијата за 2018 година – 12.07.2018

pdfФинансиски план на Агенцијата за 2018 година – 28.06.2018

pdfФинансиски план на Агенцијата за 2018 година – 17.05.2018

pdfФинансиски план на Агенцијата за 2018 година – 24.01.2018

pdfФинансиски план на Агенцијата за 2018 година – 26.12.2017

pdfРевизорски извештај на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2018 година 

Годишни планови за вршење надзор 

pdfГодишен план за вршење програмски надзор во 2018 година

pdfГодишен план за вршење административен надзор во 2018 година

 План за јавни набавки

pdfГодишен план за јавни набавки во 2018 година 

pdf План за дополнување на Годишниот План за јавни набавки во 2018 година од 29.12.2017 година и од 25.01.2018 година (Пречистен текст)

 Accessibility

Accessibility