Седница бр.13 од 2009г.

image_pdfimage_print

Тринаесетата седница на Советот за радиодифузија, се одржа како јавна седница на 13.05.2009 година (среда), со почеток во 11,00 часот. За седницата беше усвоен следниот Записник (Бр. 02-2731/6 од 15.07.2009 год.).

 

Седницата се одржа во просториите на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на бул. “Маркс и Енгелс” бр.3 – Скопје.Accessibility

Accessibility