Седница бр.14 од 2009г.

image_pdfimage_print

Четиринаесетата седница на Советот за радиодифузија, се одржа на 26.05.2009 година (вторник), со почеток во 11,00 часот. За неа беше предложен следниот Записник.

 

Седницата се одржа во просториите на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на бул. “Маркс и Енгелс” бр.3 – Скопје.Accessibility

Accessibility