Седница бр. 24 од 21.06.2012

СРД ја одржа својата 24 седница на 21 јуни 2012 година (четврток) во 14.00 часот, каде што единствена точка на дневен ред бешеИзвештај од анализа на емитувањето промотивна реклама за серија на ТВ Канал 5 на 20 јуни 2012 година“. Записник.


Accessibility

Accessibility