Седница бр.7 од 2009г.

image_pdfimage_print

Седмата седница на Советот за радиодифузија, се одржа на 27.02.2009 година (петок), со почеток во 10,00 часот. За неа е усвоен следниот Записник (бр.02-1002/4 од 13.03.2009 година).

 

Седницата се одржа во просториите на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на бул. “Маркс и Енгелс” бр.3 – Скопје.Accessibility

Accessibility