Седница бр.9 од 2009г.

image_pdfimage_print

Деветата седница на Советот за радиодифузија, се одржа на  27.03.2009 година (петок), со почеток во 9,00 часот. За неа беше усвоен следниот Записник (бр.02- 1422/5 од 09.04.2009 година).

 

Седницата се одржа во просториите на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на бул. “Маркс и Енгелс” бр.3 – Скопје.Accessibility

Accessibility