Хроника од 14-та седница

image_pdfimage_print

Скопје 06.04.20145г. – Советот на Агенцијата на денешната седница одлучи да се запре постапката за одземање на дозволата за радио емитување на Друштвото за радио дифузија „ДИ-ЏЕЈ Славе“ ДООЕЛ Струга. Accessibility

Accessibility