Јавна седница бр.11 од 2009г.

image_pdfimage_print

Единаесетата седница на Советот за радиодифузија, се одржа како јавна седница на 30.04.2009 година (четврток), со почеток во 11,00 часот. За седницата беше усвоен следниот Записник (бр.02-2045/2 од 27.05.2009 год.).

 

Седницата се одржа во просториите на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на бул. “Маркс и Енгелс” бр.3 – Скопје.Accessibility

Accessibility