Јавна седница бр. 19 од 2009г.

Деветнаесеттата седница (ЈАВНА) на СРД се одржа на 29.09.2009, со почеток во 11:00 часот. За седницата беше усвоен следниот Записник (бр. 02-3605/5 од 16.11.2009).

Седницата се одржа во Хотелот Стоун Бриџ во Скопје.Accessibility

Accessibility