17.02.2011г. СРД усвои нови програмски пакети

СКОПЈЕ 17.02.2011 – На 3-та седница, одржана на 16.02.2011, Советот за радиодифузија усвои нови програмски пакети.
Целосните програмски пакети на кабелските, IPTV, DVB-T и DVB- S операторите, се објавени во делот на Оператори на страницата.Accessibility

Accessibility