11.04.2011г. СРД организира прес-конференција за правилата за медиумското покривање на предвремените парламентарни избори

СКОПЈЕ, 11.04.2011 – Последните измени во Изборниот законик, подзаконските акти за медиумското покривање на пред-изборните активности и обврските на Советот за радиодифузија (СРД) и на радиодифузерите во однос на покривањето на изборниот процес ќе биде темата на прес-конференцијата што ја организира Советот за радиодифузија.

Прес-конференцијата ќе се одржи на 13 април 2011 година со почеток во 12:00 часот, во салата за состаноци на СРД. Сите медиуми се поканети да го покријат овој настан.Accessibility

Accessibility