28.02.2013г. Делегација од Независната комисија за медиуми од Косово во посета на СРД

image_pdfimage_print

СКОПЈЕ,28.02.2013–Делегација од Независната комисија за медиуми од Косово  денеска беше во посета на Советот за радиодифузија. Целта беше унапредување на соработката помеѓу двете регулаторни тела во областа на радиодифузијата, со посебен акцент на преминот кон дигитална телевизија.Accessibility

Accessibility