Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува инцидентот во ТВ 21

Скопје, 18.06.2016 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент во ТВ 21. 

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги апелира, да не се попречува секојдневната работа на медиумите и медиумските работници. Accessibility

Accessibility