Комуникација со граѓани со попреченост

image_pdfimage_print

 

Информација:  Лице за контакт: Рубин Талески

е-адреса: r.taleski@avmu.mk
тел: (02) 3103 426

 

Информација:  Лице за контакт: м-р Сашо Богдановски

е-адреса: s.bogdanovski@avmu.mk
тел: (02) 3103 436

 

 Accessibility

Accessibility