ТОТАЛ ТВ Скопје

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка јавна опомена:

Обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси

Контролен програмски надзор Тотал ТВ – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.07.2022

Редовен програмски надзор Тотал ТВ – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 15.06.2022

Редовен програмски надзор Тотал ТВ – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 08.06.2022

  • Мерка јавна опомена Тотал ТВ – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 14.06.2022

2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility